Vijesti

Postavljeno novo igralo u vrtiću “Bili cvitak”

Postavljeno novo igralo u dječjem vrtiću „Bili cvitak“ na adresi Ante Konstatinama Matasa u Sinju. Grad Sinj je nedavno bio naručitelj za građevinsko-zanatske radove na uređenju prostora dječjeg vrtića.

Tada su izvršeni radovi demontaže postojeće podne obloge i postojećih zidnih pločica i postavljanje novih, izrada drenažnog odvoda oborinskih voda sa ulaznih i dvorišnih površina i odvod u upojni bunar, ugradnja antistresnih gumenih podloga za igraonicu u dvorištu, rekonstrukcija i popravak limarskog dijela, bojanje….

Postavljanjem ovog velikog igrala za djecu se povećava kvaliteta boravka svih polaznika ovog sinjskog vrtića.

 

Povezani članci

3 Komentara

  1. Bravo za novo ‘igralo’ u vrtiću u Sinju. Ne znam samo ko bi se trebao pobrinuti da djeca u Glavicama i Brnazama imaju iste uvjete kao djeca u Sinju. Glavice i Brnaze kao da nisu dio Grada Sinja ili su djeca i ostali mještani ovih naselja građani drugog reda.

  2. U Glavicama se mogu igrat skrivača po kanalima uz cestu a pošto nema adekvatne rasvjete teško bi ih se pronašlo. Realno stanje, nažalost.

  3. Svaki dan dica i roditelji u glavicama da bi dosli u vrtic moraju se popeti na zid 60 cm. Znaci dica od jedva 1m moraju priskakati zid od 60 cm da bi ušli u vrtic. I tako vec 15 godina. Sinj nije spreman ulozit u glavice 50 kn za dodatni skalin vec 15 gidina. Ko ne viruje neka dođe vidit.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button