Vijesti

Povećava se sigurnost građana u Sinju – postavljeno 5 kućišta za nadzorne kamere!

Tvrtka Meditronik d.o.o iz Zagreba danas je montirala ukupno 5 kućišta za kamere i video kamere u Sinju s ciljem veće sigurnosti sudionika u prometu i prevencije prometnih nesreća.

Podsjetimo, Grad Sinj je nakon provedenog postupka jednostavne nabave s tvrtkom MEDITRONIK d.o.o. iz Zagreba zaključio Ugovor za nabavu i montažu kućišta za kamere i video kamere, na iznos od 150.000,00 kn (s uključenim PDV-om). Ugovorena je nabava i montaža četiri kućišta za smještaj radarskog uređaja za nadzor brzine, a jedno kućište donirano je Gradu Sinju.

Kućišta za kamere i video kamere su postavljene u Sinju na D – 219  u Ulici Domovinskoga rata i na D1 u Ulici Filipa Grabovca, LC 67040 Sinj – Otok u Ulici Miljenka Buljana, na D-1 u  Brnazama  u naselju Vukasovići i na D – 219 u Glavicama kod Šuće.

Postavljanjem kamera povećat će se sigurnost svih sudionika u prometu te će se, pretpostavlja se, smanjiti broj prometnih nesreća.

Po potpunoj funkcionalnosti opreme Grad Sinj će nadzorne kamere dati na upravljanje Policijskoj postaji Sinj. Postavljanjem nadzornih kamera olakšat će se i rad djelatnika PP Sinj koji će svoje ophodnje angažirati na lokacijama koje nisu obuhvaćene fiksnim nadzornim kamerama.

Povezani članci

1 Komentar

  1. Otok i Trilj dobili su te kamere puno prije od Sinja, nove trotuate isto jer u Sinju su oni iz juge ili ih uopće nema, kanalizacija prije dođe u otok i trilj nego u Sinj, itd…dokaz da je iza Sinja 30 godina nazadovanja.

Back to top button