Vijesti

Povjerenstvo ponudilo izvođača radova za ogradu sinjskog Aerodoroma

Temeljem Zakona o javnoj nabavi Grad Sinj provodi otvoreni postupak javne nabave robe – izrada
ograde oko sinjskog Aerodroma. Otvorene su ponude šest ponuditelja i povjerenstvo je 14. listopada donijelo odluku kojom se za najboljeg ponuditelja odabire ponuda firme Prvi treptač d.o.o. u iznosu od 456.350,00 kuna jer je najjeftinija.

U ovogodišnjem Gradskom proračunu za ovu namjenu je izdvojeno 700.000,00 kuna.

Dio namijenjen sportskoj zračnoj luci, prostor od gotovo 30 hektara, bit će ograđen pocinčanom žičanom ogradom postavljenom na čelične stupove s betonskim stopama.

U zadnje vrijeme je tematika oko sinjskog Aerodroma bila čest “gost” u sinjskoj javnosti te je izazvalo veliko zanimanje građana što se događa na aerodromu, jer se “ne zna tko pije a tko plaća”. I za ovu ogradu je bilo polemika o načinu postavljanja i samoj konstrukciji ograde, do same površine koju će ograđeni dio zauzeti.

Zapisnik povjerenstva pogledajte u prilogu teksta:

Zapisnik o pregledu i ocjeni ponuda (1)

Povezani članci

14 Komentara

 1. Sinj je davno posta panzograd
  Ali nece jos dugo radit ce metla

  24
  1
 2. Kako se “ne zna tko pije a tko plaća” kad je ukazivano da je Aero klub Sinj operator i zakonski ovlašten i odgovoran za aerodrom. Zakon kaže da operator MORA dostaviti prijedlog radova u HACZ u zakonskom roku a ovde je grad isključio operatora po svakom pitanju. Znači, grad postupa nezakonito a tko i kako će to “platit” vidit će se. Radovi NESMIJU počet bez odobrenja HACZ a može ga dobiti samo operator ako ga zatraži i dostavi projekt.

  37
  1
 3. Glavičanima se spriječava pristup polju. Mjesni odbor di si? Bulju di si?

  10
  5
 4. Tko će bit odgovoran šta Glavičani ne mogu put polja? Ništa se nie naučilo od gornjih glavica?

  10
  2
 5. Kane piket ograditi od do, kao neku nuklarnu vojnu bazu.Građanstvo, sinj će praktički ostati bez tog prostora, jedino buka po cile dane i to je to. Nema para za trotuare i rasvjetu, ali ima za ogradu koja glavice pretvara u logor. Rođo je podmaza dobro.

  14
  1
 6. Zamsilite da grad prekopaje stadion NK Junaka a da pri tome totalno ignorira Nk Junak koji uzaludno pokušava doći do informacije šta grad smjera sa stadionom. To nebi bilo normalno zar ne? U ulogama grad – piket – aeroklub sinj to je nekome ok.

  31
  1
 7. Nije kasno ispoštovat proceduru ako Grad dade projekt Aeroklubu pa da on pokrene proceduru sa Agencijom u svezi odobrenja, pod uvjetom da je izvedbeno sukladan propisima vezanim za aerodrom.

  52
  3
 8. Tako je Kova! Aeroklub Sinj je izgradio nadstrešnicu,
  Roštilj-kućicu … čak i gradela koja se koriste sukladna su
  Naputku HACZ o uvjetima korištenja gradela i
  Drugih naprava koja se koriste od strane operatera u svrhu
  razbibrige .. a sve o trošku poreznih obveznika.

  6
  34
 9. Lipo ogradit samo pistu i sve dobro. Zadovoljni rekreativci, aeroklub, glavičani, piloti, alkari….. a rođo,…. nek leti po hercegbosni.

  16
  1
 10. Ma di projekt nije sukladan kad su u povjerenstvu takvi kapitalni veleumovi kao Panza i Kekez Poljak, kad su ti išta loše napravili za građane Sinja i okolice.

  54
  2
 11. Ako tu ima nezakonitosti, operator mora stvari predočiti institucijama, kad počmu radovi gotovo je.

  11
 12. Vidića piket, izgradili smo puno toga a ne samo roštilj, građani mogu usporedit kakva je rupčaga bio Piket prije a kakav je sada. Iz proračuna dobivamo do 17% prihoda i svaku lipu, namjenski možemo pravdat i društvu i našim donatorima. Da je Tuđman živ, za Alku ne bi iša na Kosinac odmorit i marendat nego bi osta na ovakvom Piketu. Neka pati kome smeta a neka uživa onaj kome ne smeta. Samo, skrećeš sa teme, čudno da još nema ataka na osobnost i integritet ljudi iz Aerokluba.

  29
  1
 13. Bolje do ako već ima previše novaca da se ulože u space program.

  2
  1
Back to top button