Vijesti

Povodom blagdana svete Luce, gradonačelnik i članovi Konjičkog kluba Samarica dijelili darove i uveseljavali djecu Sinja

Povodom blagdana svete Luce, gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj i članovi Konjičkog kluba Samarica, predvođeni Marijom Vujevićem Vegijem, jutros su dijelili darove i uveseljavali djecu Sinja programom ‘Konjička karavana djeda Božićnjaka kroz grad Sinj’.

Kostimirana povorka okupila se kod Hipodroma, te su prenoseći duh dobrog blagdanskog raspoloženja posjetili Centar za odgoj i obrazovanje Juraj Bonaći, OŠ Ivana Lovrića i OŠ Marka Marulića, a s najmlađim sugrađanima također su se družili na Alkarskom trkalištu, Pijaci i u Vrličkoj ulici.

Gradonačelnik Miro Bulj, obučen u djeda Božićnjaka, razveselio je darovima djecu svih osnovnih škola i mališane kojima je poklone dijelio na Pijaci.

Predsjednik KK Samarica Mario Vujević Vegi, koji djeluje pri Braniteljskoj zadruzi Patriot’,  predvodio je karavanu u Sinju već treću godinu zaredom te izrazio nadu kako će ova zanimljiva manifestacija u Sinju postati i tradicionalna s obzirom na zanimanje posjetitelja.

 

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button