Vijesti

Poziv građana Suhača HEP-u i Gradu Sinju

Čitatelj Sinjske rere nas je kontaktirao i poslao slike niskonaponske mreže na području Suhača.

Po izjavama čitatelja u naselju Marinovac, koje se nalazi preko puta pravoslavnog groblja u Sinju na predjelu Mjesnog odbora Suhača, noćas je “bura” srušila drveni stup rasvjete koji je pao preko puta i time blokirao cestu. Ovo je već četvrti stup koji je pao u proteklo vrijeme. HEP-ovci su tri, što je uistinu bilo potrebno zamijenili betonskim, a jednog nisu nikada. Samo su žice zategli da ne vise prenisko. U ovoj maloj ulici ima još 4 drvena stupa a i oni predstavljaju prijetnju građanima. Sreća je u tome što se još nikome nije ništa desilo, za sad – kazuje čitatelj.

Sada je na HEP-u i Gradu Sinju da čim prije riješe ovaj gorući problem i saniraju niskonaponsku mrežu na ovom predjelu i stave je u funkciju kao i javnu rasvjetu. Ovo sve zbog samih građana i opasnosti za djecu koja prolaze ulicom neposredno tik u žice koje su pod naponom.

Foto galerija:

Povezani članci

1 Komentar

  1. Zaboravio Miro Bulj na ovakve probleme…Sad se on bavi visokom politikom…A i u džep sida više novaca…mali studira u Mostaru…a i lipo se zaokružio…a vi moj narode vičite uz njega još jače…

    5
    2
Back to top button