Vijesti

Poziv na radionice u sklopu Projekta „Reciklažno dvorište Trilj“

U organizaciji Grada Trilja i Čistoće Cetinske krajine održat će se  radionice o odvojenom prikupljanju otpada u sklopu projekta „Reciklažno dvorište Trilj“.

Na radionicama će se govoriti o vrstama otpada, odvojenom sakupljanju te o gospodarenju otpadom. Okosnica radionica bit će izgradnja i otvaranje Reciklažnog dvorišta Trilj čijim otvaranjem  će se  omogućiti odlaganje komunalnog otpada za stanovnike s područja  Grada Trilja, a nalazit će se u Gospodarskoj zoni Čaporice.

Projekt „Reciklažno dvorište Trilj“ odobren je za sufinanciranje u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga  „Uspostava reciklažnih dvorišta“ u okviru OP „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“.

Ukupna vrijednost projekta iznosi: 3.434.701,87 kuna, a iznos EU sufinanciranja je: 2.895.712,52 kuna.

Radionice će se održati u slijedećim terminima:

  • 19.10.2022. u 11 sati,
  • 20.10.2022. u 18 sati,
  • 21.10.2022. u 11 sati.

Radionice će se održati u Gradskom kinu Trilj.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a prijava se može izvršiti putem prijavnog obrasca koji je dostupan na poveznici ili samim dolaskom na radionicu. Tema radionica je ista, stoga odaberite termin koji Vam najviše odgovara.

Više informacija o EU fondovima dostupno je na stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU: www.strukturnifondovi.hr.

Prijavnicu preuzmite ovdje.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button