Kultura

Poziv na sudjelovanje u inovativnim filmskim radionicama za polaznike 54+

Udruga Bacači sjenki, u suradnji s Kulturno umjetničkim središtem Sinj, poziva sve zainteresirane filmoljupce da se prijave u program filmskih radionica ”Samo nebo nam je granica”. Program je namijenjen polaznicima starijim od 54 godine koji će pod vodstvom iskusnih mentora iz svijeta filma učiti o kreativnim stvaralačkim procesima sedme umjetnosti. U opuštenoj atmosferi i uz pregršt zabave, polaznici će dijeliti svoje zgode i nezgode, priče i fantazije, a na osnovu njih će kreirati i svoja autentična filmska djela.

Radionice će se održavati u tri ciklusa: početna (10. – 14. prosinca), napredna (4. – 8. veljače 2019.) i majstorska (15. – 19. travnja 2019.). Trajanje radionice predviđeno je od 9.00 do 15.00 sati. Sudjelovanje na svim radionicama je potpuno besplatno. Za vrijeme trajanja radionica svi polaznici će imati osiguran topli obrok.

Mladi ste u srcu i ludo zaljubljeni u svijet filma? Želite učiti i spremni ste na holivudsku avanturu? Filmske radionice su pravo mjesto za vas. Ako se nećkate, sjetite se, samo nebo je granica!

Na radionice se možete prijaviti:

telefonom: 01/464 02 62

e-mailom: samonebonamjegranica@gmail.com

ili online prijavnicom na: http://www. bacaci-sjenki.hr

Povezani članci

Back to top button