Sport

Poziv za „Preprojektiranje istočne tribine NK Junak – Izrada glavnog projekta za izgradnju polivalentne sportske dvorane s gimnastičarskom dvoranom i vlastitom solarnom elektranom u Sinju“

Naručitelj Grad Sinj, temeljem članka 10. Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave ( Službeni Glasnik Grada Sinja br. 2/2023), objavljuje Poziv za dostavu ponuda za nabavu usluge N 39/2024 – „Preprojektiranje istočne tribine NK Junak – Izrada glavnog projekta za izgradnju polivalentne sportske dvorane s gimnastičarskom dvoranom i vlastitom solarnom elektranom u Sinju“. Rok za dostavu ponuda je 23.02.2024.godine do 13:00 sati. Pozivaju se ponuditelji da u navedenom razdoblju dostave svoje ponude. Pripadajuću dokumentaciju moguće je preuzeti ispod ove objave.

  1. Poziv za dostavu ponuda
  2. Prilog IV. Troškovnik
  3. Prilog V. Idejni projekt sa prilozima
  4. Prilog VI. Nacrt Ugovora

Povezani članci

2 Komentara

  1. I dalje se sipaju miljoni u Junak,a drugi sportski klubovi jedva prezivljavaju. Lakrdija. Samo gutač proračuna Junak u sinju postoji.

    12
    1
  2. Sport je za zdravlje i amatere. Ljudi nemaju di prošetati. Oko gorućice npr. sve zaraslo. Održava li se šta? Oko Junakova stadiona samo paseći izmet i ludo parkirana vozila.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button