Vijesti

Poznata imena 19. izdanja Sars festivala!

Ljeto nam je sve bliže i bliže, a s njim ruku pod ruku stiže i sezona festivala! 22. i 23. srpnja rezerviran je za 19. izdanje S.A.R.S. festivala u Sinju, koji i ove godine donosi sjajna glazbena imena i vrhunsku zabavu na sinjskom Hipodromu. Ovogodišnje izdanje obogatit će  i Sajam gramofonskih ploča koji će biti otvoren za sve posjetitelje već u popodnevnim satima, kako bi glazbeni sladokusci na vrijeme mogli probrati svoje omiljene raritete i obogatiti kolekciju. Obje festivalske večeri otvaraju domaće snage – Damir Gossain&Zemlja i Šetači,  publika će uživati u nastupima zvijezda u usponu, mladog i iznimnog talentiranog Ivana Španje aka Bore Balboe, i već svima poznate i omiljene ekipe iz šibenskog Bluvinila, a po prvi put u Sinju zasvirat će i kultne Letu Štuke. Usijanu atmosferu obećava nastup M.O.R.T.-ovaca koji svaku publiku očaraju svojom zaraznom energijom, a u Sinju su na domaćem terenu, pa je apsolutni party zajamčen.

Za grand finale 19. S.A.R.S.-a pobrinut će se prekaljeni vetarani – Kultur Shock, koji su osvojili srce Sinjana svojim nastupom od prije nekoliko godina, za koji se mnogi slažu da je bio najbolji u povijest festivala! Preostaje vam da dođete i sami se uvjerite u čaroliju senzacionalnih momaka iz Seattlea. Ove godine organizatori su osigurali i kamp za posjetitelje, što je sigurno ogroman plus za ekipu koja stiže iz udaljenijih krajeva, željna dobre zabave i vrhunske svirke, a rane festivalske ulaznice po povoljnim cijenama dostupne su već sada kroz sustav Adriaticket-a.

  1. SARS festival dio je SKUP-ova programa “Kultura u zaleđu” koji se financira iz sredstava podrške Zaklade „Kultura nova“ za razvoj produkcije i/ili distribucije umjetničkih radova, djela i projekata.

Povezani članci

Back to top button