Vijesti

Poznati putopisac Vlado Šestan u gradu Sinju

Vlado Šestan, profesionalni putnik, turistički novinar i influencer na putu oko 200 dana godišnje i tako desetljećima, za svoje odredište ovaj put odabrao Sinjsku krajinu.

Vlado Šestan sa svojim suradnicima Inana Garossi i Dubravka Prpić Znaor  u Sinj su došli u petak 9. travnja za to vrijeme do nedjelje 10. travnja obišli su brojne naše znamenitosti, outdoor aktivnosti te kušali lokalnu gastronomiju i to upravo u vrijeme predsezone, kako bi približili prvenstveno domaćim turistima turističku ponudu grada Sinja.

Cilj dolaska ovih vrsnih novinara je promocija i pozicioniranje grada Sinja  kao cjelogodišnje destinacije koja turistima nudi iskustvo otkrivanja iznimne prirodne i  kulturne baštine u mediteranskom okruženju.

Kako bi dobili bolji uvid u ponudu grada Sinja, posjetili su naše Svetište Čudotvorne Gospe Sinjske, Muzej Sinjske alke, Muzej Cetinske krajine, Zbirke franjevačkog samostana, tvrđavu Kamičak, PD Svilaja, Zaštićeni krajobraz Rumin, rijeku Cetinu i prigodni 17. Sinjski sajam pršuta.

Ovom prigodom ujedno se  i zahvaljujemo svima na uspješnoj suradnji.

Monika Vrgoč Direktorica Turističkog ureda Turistička zajednica grada Sinja

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button