TemeVijesti

Predbilježba za upis prvaša u produženi boravak u OŠ Marko Marulić

OŠ Marka Marulića i sljedeće školske godine 2021./2022. u Sinju provodi program produženog boravka za učenike 1. razreda osnovnih škola. Prema informacijama koje nam je dao v.d. ravnatelja Marko Križanac od utorka 9. veljače do 16. veljače, svaki radni dan od 8-13 sati u matičnoj školi u Sinju, roditelji budućih prvaša mogu u školi popuniti anketni list, kako bi se predbilježili za upis. Projekt uveden prošle godine je u cijelosti uspio, te su roditelji i učenici zadovoljni pruženom uslugom. Program i dalje podržavaju Županija SD i Grad Sinj.

Važna napomena: BROJ MJESTA JE OGRANIČEN!

Program produženog boravka odnosi se na djecu svih sinjskih škola kao i za djecu iz ostalih škola na području Cetinskog kraja.

Sve informacije o provedbi programa produženog boravka roditelji svih prvašića, bez obzira kojoj školi pripadaju, mogu dobiti kod ravnatelja OŠ Marka Marulića u Sinju na broj mobitela  099/529-0129.

Nastava i program produženog boravka za sve učenike prvog razreda koji se upišu u program produženog boravka, održavao bi se u matičnoj zgradi OŠ Marko Marulić u Sinju, koja jedina u ovom trenutku ima uvjete za organizaciju navedenog programa, a prema zakonom propisanim standardima.

  • Ujedno za sljedeću školsku godinu 2021./2022. sadašnji učenici koji pohađaju prvi razred u svim školama, mogu se upisati u drugi razred produženog boravka u OŠ Marka Marulića.

Povezani članci

Back to top button