Politika

Predsjednik MO Sinj Barhanović – Gradonačelniče, kad ste zadnji puta vidjeli stanje dječjeg igrališta koje je udaljeno 30 sekunda pješice od vašeg radnog mjesta?

Poštovane građanke i građani Sinja!

Unatrag nekoliko godina svi smo svjedoci lošeg, netransparentnog i nestručnog rukovođenja našeg grada od strane trenutne gradske vlasti. Grad nikada nije ovako loše i zapuštenije izgledao. Pritom ne mislimo na projekt Aglomeracija Sinj i poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture jer je to vrlo bitan i značajan projekt Vlade RH za sve naše građane pa ćemo se strpjeti za probleme vezane za to. Problem je što se građani nisu informirali o nikakvim rokovima vezanima za isti i ne znaju kada će se asfaltirati završeni dijelovi cesta kojih sada ima dosta, u kojoj fazi se nalaze trenutni radovi i kada bi sve uopće trebalo biti završeno. O drugim problemima ne trebamo previše pričati, mogli smo sve pročitati iz dnevnih tiskovina i na internet portalima u prošlim mjesecima: skrivena postupanja oko Ređije, svakodnevne ogromne gužve uz bezidejno (ne)planiranje i nekoordinirano preusmjeravanja prometa na druge ceste, neuredan i zapušten grad, bez odgovora na niti jedno pitanje građana koja su upućena preko mjesnog odbora trenutnoj gradskoj upravi itd.. I već pomalo smiješna činjenica, od izbora za Vijeća MO, još uvijek nismo dobili više puta službeno tražene podatke o vijećnicima MO Sinj.

Jedan od pokazatelj stvarne (ne)brige jest i dječje igralište u gradskom parku.

Gradonačelniče, kad ste zadnji puta vidjeli stanje dječjeg igrališta koje je udaljeno 30 sekunda pješice od vašeg radnog mjesta?

Na igralištu se trenutno nalazi tisuće opušaka cigareta, slomljenih grana, razbacanih papira, ostataka stakla, plastičnih boca i čepova, gumenih starih komada tartan staze, klimave i otpale stepenice na dječjim kućicama, drveni komadi podloga potpuno uništeni i ne funkcionalni prijete da se djeca uslijed igre ozlijede, oštećene kante za smeće premještene na druga mjesta; često i prevrnute, nedostatak klupa za sjedenje uz postojeće koje su oštećene. Bilo bi normalno da barem ovako jednostavne stvari dovedete trenutno u red, to vam je uostalom i obveza.

Međutim, unatrag nekoliko mjeseci svjedočimo da ste potpuno „nestali“ sa političke i društvene scene. Svi građani Sinja bi se s pravom trebali zapitati gdje je i čime se bavi naš gradonačelnik.

Gradonačelniče, gdje ste?

U Sinju? U Županiji? U Zagrebu ili Metkoviću?

Sa sigurnošću znamo gdje sigurno niste. U našem parku.

Predsjednik MO Sinj

Tomislav Barhanović

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button