Vijesti

Predstavljen online Katalog hrvatskih proizvoda od strane HGK koji spaja dobavljače sa vrhunskom ponudom domaćih proizvoda

Dana, 25. svibnja 2020. gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac održala je sastanak s predsjednikom Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Split gosp. Jozom Tomašem na temu predstavljanja Kataloga hrvatskih proizvoda.

Naime, radi se o Kataloga u kojem je dostupno gotovo 3.600 vrhunskih proizvoda, većinom vezanih uz izgradnju i opremanje objekata te je idealna prilika da se okrenemo domaćoj proizvodnji. Uz građevinske proizvode, u Katalogu su zastupljeni i poljoprivredno-prehrambeni proizvodi što omogućuje bolje upoznavanje s domaćom ponudom te time potičemo kupnju hrvatskih, domaćih proizvoda.

Pozivamo i naše sugrađane da poprate online Katalog kao gospodarsku preporuku naručiteljima da se upoznaju sa osnovnim informacijama koje sadrže norme, certifikate, CPV šifre, područja primjene, tehničke specifikacije, troškovničke stavke, tehničke nacrte i kontakt proizvođača.
Ovo je odlična prilika da se snažnije okrenemo domaćoj proizvodnji kako bi maksimalno olakšali povezivanje naručitelja s kvalitetnim proizvodima.

Online Katalog možete pogledati na dolje navedenom linku:

https://katalog.hgk.hr/Catalog/Search?h=10

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close