Vijesti

“Prestanite s dezinformacijama” – Hitna u Sinju radi

Nakon vijesti koja se proširila među građanima da je jedan naš sugrađanin zaražen korona virusom i da je primljen na sinjsku Hitnu koja je nakon toga zatvorena, sinoć smo postavili upit Sinjskom Stožeru CZ.

Dobili smo odgovor da sinjska ispostava Zavoda za hitnu medicinu  SDŽ, otvorena je i  normalno radi, a u okviru svog djelokruga za vrijeme pandemije koronavirusom (Covid -19) obavlja i poslove prijevoza osoba sa simptomima bolesti, u Split, radi pregleda i testiranja na koronavirus, ako je testiranje potrebno.

Za sada kao Stožer nemamo podataka o oboljelima sa Sinjskog područja.

Informacije o  (novo)oboljelima izdaje svakodnevno Nacionalni stožer CZ.

I ovim putem apeliramo na predstavnike medija, da nastave s proaktivnim praćenjem situacije vezanu uz  pandemiju koronavirusom (Covid -19) i pravovremenim informiranjem  javnosti o mjerama i danim uputama, a da se u svakom slučaju suzdrže od objavljivanja neprovjerenih  informacija koje mogu izazvati zbunjivanje javnosti i nepotrebnu paniku – navodi u priopćenju

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE GRADA SINJA

Načelnik stožera

Igor Vidalina

Tagovi

Povezani članci

Komentara

  1. Identificirati, locirati uhititi i transferirat na Bilice ili negdje di triba radom ispuvat bjesove, po kratkom postupku.

    16
  2. Hitna radi ali sve koji dođu salju u Trilj na hitnu. Eto to je istina.

  3. E kad dodjes na trilj onda poljubi vrata kao ja.. Ako tako rade kao da ni ne rade,, sta da neko nema auto,,, sta,, oce ga oni samo radi pregleda vozit na trilj il ce ga prepusti samom sebi

  4. Za dom spremni
    Pričaš gluposti. Ako nisu bili tu, onda su radili svoj posa na terenu šta je i posa hitne. Ne pljujte po hitnoj stalno, kad vam se nešto dogodi onda ste pitomi ko mačići i čekate da dođu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi Vas zanimati

Close
Close