Sport

Prezentacijsko-sportska radionica u KBK Kula

Danas smo u suradnji sa prijateljskim nogometnim klubom Galaxy iz Splita na čelu sa predsjednikom T.Petrićem održali prezentacijsko sportsku radionicu koja je dio ljetne škole kickboxinga i koja uključuje sudjelovanje partnera/sportskih prijatelja u radionici, a cilj je potaknuti suradnju različitih sportova, koja uključuje i druženje djece te prezentacijski dio.

Treneri KBK Kula, A.Kulaš uz podršku N.Vuksa su imali zadaću prezentirati uvodni dio treninga sa naglaskom na kvalitetno zagrijavanje, te vježbe mobilnosti koje su potrebne gotovo svakom sportašu radi prevencije ozljede, a u drugom dijelu svi sudionici su odradili kratki visoko intenzivni intervalni trening kao primjer treninga kojeg prakticiraju sami natjecatelji KBK KULA.

Natjecatelji iz KBK Kula su imali za cilj predstaviti svoj sport, kickboxing, te prezentirati tehničko taktički dio, koji uključuje imitaciju borbe (sparing), rad na vreći, rad na fokuserima, koje je izazvalo ushićenje i euforiju među sudionicima koji su se na kraju i sami okušali u istom.
Glavni dio današnje radionice nažalost je prekinula kiša jer su svi sudionici planirali odlazak na gradski bazen u Sinju, ali to je  ipak odgođeno za sljedeće druženje.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button