Vijesti

Prijam Sinjskih mažoretkinja kod Gradonačelnika

U ponedjeljak 11. travnja 2022. godine u Gradskoj vijećnici grada Sinja s početkom u 13 sati,  gradonačelnik Miro Bulj  upriličiti će svečani prijam za Sinjske mažoretkinje, koje su sudjelovale na  25. Državnom prvenstvu u mažoret plesu, koje je održano Požegi. Sinjske mažoretkinje vratile su se s ukupno 12 osvojenih medalja, od kojih 5 zlatnih, 3 srebrne i 4 brončane. Sinjske mažoretkinje prvakinje Hrvatske postale su u kategorijama: Paradna grupa seniori, Paradna grupa mlađi juniori, Tradicionalni pom-poni mlađi juniori, Tradicionalni pom-poni juniori, Duo s rekvizitima kadeti Marija Perić i Anđelina Runje. Viceprvakinje su postale u kategorijama: Tradicionalni mažoret ples seniori, Tradicionalni mažoret ples juniori, Tradicionalni mažoret ples minime starije.

Broncu su osvojile u kategorijama: Marširajuća grupa juniori, Tradicionalni mažoret ples mlađi juniori, Solo s rekvizitima mlađi juniori Lara Ljubas i Duo s rekvizitima kadeti Mia Laco i Lana Trgovac.

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj danas će na prijamu uz čestitke na uspjesima  mažoretkinjama i njihovim trenericama Vesni Samardžić i Tei Pavić uručiti i prigodne poklone.

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button