Vijesti

Priopćenje gradonačelnice Grada Sinja, Kristine Križanac s osvrtom na uspješno održanu 305. Sinjsku alku i najava blagdana Velike Gospe

Poštovani!

U ime Grada Sinja zahvaljujem svim sugrađankama i sugrađanima, članovima Viteškog alkarskog društva-Sinj, svim sudionicima alkarske povorke, zaposlenicima gradske uprave, gradskih ustanova i trgovačkih društva u vlasništvu Grada Sinja, zaposlenicima policije, vatrogasaca i hitne medicinske pomoći, te svima drugima koji su doprinijeli da se ovogodišnja 305. Sinjska alka održi u posebnom ozračju na ponos našeg Grada. Također zahvaljujem se svima na odgovornom ponašanju i na razumijevanju specifičnih okolnosti u kojima su se održale ovogodišnje alkarske svečanosti, s ciljem da prođu bez ikakvih posljedica po bilo koga.

Isto tako, pozivam sve sugrađanke i sugrađane, da ususret nadolazećem blagdanu Velike Gospe – Gospe Sinjske, zaštitnice našega Grada, kada obilježavamo i Dan Grada Sinja nastave u tom duhu sukladno zadanom epidemiološkom okviru i uputama jer čuvajući sebe čuvamo i druge.

S poštovanjem!

Povezani članci

4 Komentara

 1. Aeroklub Sinj je izvršio prihvat helikoptera sa štičenim osobama – gostima alke na uređenom i registriranim aerodromu, dao potporu policiji, vatrogascima, hitnoj i neposrednom osiguranju štićene osobe a uz to je u 11 sati obustavio letačku djelatnosti. Ne bi pala kruna sa glave da je i njih navela u zahvali, a uz to nije bilo Ugrina ni blizu.

  8
  4
 2. Tako je Trnu!! Tako su i Mesića i Josipovića i Kolindu dočikali
  a niko ih nije spominja ni zahvaljiva a nisu se ni bunili!
  Sad kad je Milanović (štićena osoba) sad se buniš Trnu!

 3. Maligan, naglasak je na činjenici da je dolazak i odlazak predsjednika, ma tko on bio, proveden po sigurnosnim protokolima uz sudioništvo aerokluba Sinj kao pravne osobe stručne za aerodromske procedure, u suradnji sa državnim institucijama koje očito imaju dobro mišljenje o Aero klubu za razliku od nekih u našem gradu.

  4
  2
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button