Politika

Priopćenje kandidacijske liste SDP-a za Gradsko vijeće Grada Sinja

Priopćenje Kandidacijske liste SDP-a za Gradsko vijeće Grada Sinja prenosimo u cijelosti:

Poštovane Sinjanke i Sinjani,

u protekle četiri godine, u upravljanju Sinjem izmijenile su se sve političke opcije zastupljene u Gradskom vijeću, izuzev SDP-a koji je od početka prepoznao nekvalitetu ovakve vlasti i dosljedno bio u oporbi. Nastojali smo to vrijeme iskoristiti za konstruktivne prijedloge koji bi našem gradu osigurali hvatanje koraka s okolnim gradovima i općinama, no nažalost, sluha nije bilo. Jedini smo pokrenuli proceduru prikupljanja potpisa za opoziv gradonačelnice, nažalost ni u tome nismo imali podršku ostalih kolega u vijeću. Rezultati takve politike su Vam svakodnevno vidljivi.

Naš Sinj nekoć je bio središte Dalmatinske zagore, dok danas, kada uspoređujemo proračun grada, broj turističkih noćenja ili privlačenje novca iz EU fondova, Sinj nije niti središte Cetinske krajine. Takvo stanje želimo hitno mjenjati! Da bi smo to ostvarili i omogućili da Sinj bude grad ugodan i dostojan življenja, pripremili smo program koji namjeravamo realizirati u roku 4 godine i koji bi našem gradu dao potreban  poticaj za napredak i razvoj. Iako su ovo izbori isključivo komunalne i lokalne tematike, ne možemo, a ne primjetiti da su se sve ostale konkurentske liste pozicionirale od desnog centra pa udesno (HDZ, MOST te koalicija NL dr. Jadrijevića i Domovinskog pokreta Miroslava Škore). Stoga smo, kao jedina opcija lijevog centra na ovim izborima, u središte našeg programa stavili čovjeka.

Mi predstavljamo skupinu ljudi koja u Sinju živi i radi, čija djeca ovdje idu u školu i vrtić te čije je kompletno postojanje vezano za ovaj grad. Nemamo rezervni grad niti imamo drugoga interesa osim vraćanja politici ljudskog lica i rada za opće dobro, a ne kao što je bilo do sada da imamo spregu lokalne politike i privatnog interesa.

Stoga Vas pozivamo, da izađete u nedjelju na izbore i birate jedinu istinsku promjenu. Podržite našeg kandidata za gradonačelnika Nikolu Vučkovića, pod brojem 4, te listu SDP-a za Gradsko vijeće Grada Sinja pod brojem 6.

SINJ MOŽE BOLJE!

Poveznica na izborni program SDP-a: http://sinj.sdp.hr/aktualno/program-sdp-a-lokalne-izbore-2021/
Poveznica na listu: SDP-a: http://sinj.sdp.hr/aktualno/lista-sdp-a-gradsko-vijece-grada-sinja/

S poštovanjem!

Lista SDP-a za Gradsko vijeće Grada Sinja

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button