Politika

Priopćenje Mirjane Babić – izbori su završili, uhvatite se posla!

Priopćenje nezavisne vijećnice Mirjane Babić prenosimo u cijelosti:

Izbori su završili, uhvatite se posla!

Iako su izbori odavno završili, po količini priopćenja koja dolaze od strane vladajućeg Mosta i oporbenog HDZ-a, Sinjani bi mogli zaključiti kako će se novi održati već sutra. Prvi imaju apsolutnu vlast u gradu, a drugi na razini države. Umjesto da na stol stave sve probleme Sinja i uhvate se, zajednički, rada na dobrobit građana oni se prepucavaju poput djece.

Gospodo, želimo vidjeti vaša rješenja za probleme Alkara, Junaka, sinjskog rotora, djece neupisane u vrtić, aglomeracije, gospodarstva….Jalovih priopćenja u kojima se nabacujete blatom jedni na druge svima je preko glave.

U ovih par mjeseci nagledali smo se gradonačelnikovih akcija spašavanja napuštenih psića, žednih krava i njegovih akcija čišćenja ulica. Sve pohvalno i sve potrebno. Međutim, za prve dvije akcije imamo odlična društva za zaštitu životinja, a za drugi slučaj imamo naše vrijedne i požrtvovne komunalce. Nama nedostaje gradonačelnik! Da, gradonačelnik koji će se uhvatiti u koštac s već navedenim problemima Alkara, Junaka, rotora, vrtića, aglomeracije i gospodarstva. Ne omalovažavajući vrijedne društvene uloge naših zaštitnika životinja i komunalaca, ipak, na našem gradonačelniku je malo veća odgovornost. Možda upravo zato i bježi iz te uloge u ulogu zaštitnika životinja i prve metle grada.

To što imamo gradonačelnika koji to ne želi i ne zna biti ne ekskulpira HDZ od odgovornosti za grad. Pogotovo jer je ova stranka na vlasti u državi. Iskoristite energiju, koju jalovo trošite na priopćenja, na lobiranje za grad u Zagrebu i pohvalite se konkretnim postignućima.

Gospodo, izbori su završili – ajmo radit!

Nezavisna vijećnica

Gradskog vijeća Grada Sinja

Mirjana Babić

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button