Sport

Priopćenje: nogometna utakmica Hajduk -Slaven Belupo

U nedjelju, 25. studenoga s početkom u 15.00 sati u Splitu, na gradskom stadionu «Poljud», odigrat će se nogometna utakmica I. HNL-e između HNK «Hajduk» i NK «Slaven Belupo».
Građane obavještavamo da će na dan utakmice policija vršiti blokadu prometa, i to od 11.00 sati do završetka osiguranja uspostavit će se potpuna blokada prometa motornim vozilima na šetnici oko stadiona „Poljud“ te od 13.00 sati potpuna blokada u ulici Poljudsko šetalište kod ulaza u ugostiteljski objekt „Hemingway“ kao i kod ulaza na parkiralište „Bazeni Poljud“ (osim vozila s propusnicom).

Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.

Obavijesti i upozorenja građanima:
• zabranjeno je unošenje pirotehničkih sredstava na stadion i njihovo korištenje
• posjetiteljima i drugim osobama koje se kreću prema stadionu zabranjeno je nošenje oružja ili predmeta za ozljeđivanje, alkoholnih pića i drugih pića koja se nalaze u staklenim i plastičnim bocama, odnosno tetrapak ambalaži
• nije dozvoljeno ni unošenje kišobrana, upaljača, plastičnih boca i drugih tvrdih predmeta, torba i ruksaka na stadion
• zastave ne nositi na drvenim ili metalnim štapovima, jer unos takvih štapova neće biti dozvoljen (na stadion se mogu unijeti plastični šuplji štapovi, dužine do 1 m)

Povezani članci

Back to top button