Politika

Priopćenje sinjskog gradonačelnika – umjesto sastanka i rješenja – ovrha i krvarina narodu!

Priopćenje gradonačelnika Mira Bulja prenosimo izvorno i u cijelosti: 

“Umjesto sastanka, razgovora i dogovora o smanjenu cijene električne energije koju je HEP podignuo za 500 posto Vodovodu i čistoći, oni nam preko odvjetničkog ureda, bivšeg HDZ-ovog župana i svoga trabanta šalju ovrhu kao krvarinu narodu.
Umjesto da ovdje u Cetinskoj krajini, zbog sliva rijeke Cetine koji proizvodi 40 posto hidroenergije u Hrvatskoj, imamo najjeftiniju vodu i struju oni svoju nesposobnost prebijaju preko leđa naroda, a HEP se ponaša kao država u državi.

Podsjećam kako smo od travnja stalno tražili sastanke s Ministarstvom gospodarstva održivog razvoja i HEP-om, a s mojim traženjima upoznat je i premijer Plenković. Umjesto odgovora šalju nam OVRHU kao prijetnju investicijama, pokrenutim projektima, a u konačnici, ovom brutalnom krvarinom prijete uništavanjem naroda na ovim prostorima.

Jasno ste nam ovim neodgovaranjem, glasnom šutnjom i ovrhom poručili da vam narod ovoga kraja ne znači ništa, a ja ću se za narod koji me izabrao boriti dok se ne nađe pravedno rješenje pa kud puklo da puklo.”

Ovrha – HEP

Povezani članci

2 Komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button