Politika

Priopćenje sinjskog HDZ-a – Gradonačelnik Sinja Miro Bulj peti najnegativniji političar u Hrvatskoj

Zadnje istraživanje Cro demoskopa -ankete RTL-a i Promocije plus za siječanj 2022. godine pratilo je rejtinge stranaka i političara ( https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hdz-i-dalje-uvjerljiv-mozemo-pada-obnova-je-kostala-horvata-a-evo-sto-gradani-misle-o-plenkovicu-i-milanovicu-15143420 ).

U mnoštvu istraživanjem obrađenih podataka nekako je ispod radara i lupe javnosti ostalo da je sinjski gradonačelnik Miro Bulj, 5. (peti) na listi najnegativnijih političara u Hrvatskoj i to kao jedini gradonačelnik među dužnosnicima s 3,2 % glasova.

Nema dugo, na početku mandata, u rujnu prošle godine bio je među 10 najpozitivnijih političara s 0,7 % podrške i tome su tada izvještavali nacionalni i lokalni mediji.

Je li ovom strelovitom padu rejtinga g. Bulja kumovalo nesnalaženje na dužnosti gradonačelnika Sinja, politička nedosljednost izražena kroz interesno trgovačku koaliciju sa SDP- om u Sinju i koketiranje s radikalnom ljevicom, ignorantski i zdravom razumu neshvatljiv odnos prema ozbiljnoj zdravstvenoj situaciji u Sinju i Hrvatskoj ili nešto treće, zaista ne znamo i to ostavljamo javnosti da prosudi.

Ono sto znamo je da je s ovakvim ponašanjem i pristupom prema Gradu Sinju i njegovim građanima te ozbiljnim državnim problemima na dobrom putu da zasjedne na vrh ove nepopularne ljestvice najnegativnijih političara.

Pa kad već neće nitko „čestitamo“ gradonačelniku Bulju na ovom postignuću, sa željom i nadom da je shvatio poruku građana i da će se konačno uhvatiti posla i početi rješavat nagomilane probleme našeg Grada.

Sigurni smo, i politički rejting tada će mu zasigurno biti bolji.

GRADSKI ODBOR HDZ-a SINJ
Predsjednik, Igor Vidalina

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button