Politika

Priopćenje sinjskog HSS-a

Tko upravlja gradom?

S obzirom na javno objavljene informacije sa izvanredne sjednice gradskog vijeća grada Sinja i međusobnog optuživanja nositelja vlasti u gradu, HSS gradska organizacija Sinj zaključuje da grad Sinj ne funkcionira i ne zadovoljava javne potrebe građana Sinja.
Također je razvidno da se nositelji vlasti međusobno prozivaju za nepotizam i druge devijacije na koje je naša stranka i prije ukazivala. Ne sjećamo se da je ikada policija pozivana da ureduje na gradskome vijeću da spriječi međusobne prijetnje i fizičke obračune kao što je bilo ovoga puta.

Kako se očekuje da na poziv samoga gradskoga vijeća i DORH izvrši izvide i postupanja vezano za nepravilnosti u javnoj nabavi, očito je da je došlo do određenog sukoba interesa gdje građani gube povjerenje u izabranu gradsku vlast.

Pozivamo sve nositelje političkog života u gradu Sinju da se angažiraju u potpunom rasvjetljavanju i rješavanju nastale situacije i da promptno i otvoreno izvijeste građane našega grada.

Isto tako ih pozivamo da se izjasne, da li smatraju da izvršna vlast može uopće funkcionirati na dobrobit svih građana grada Sinja u ovakvim okolnostima.

Vjera u Boga i seljačka sloga!

Za HSS GO SINJ

Predsjednik  Miroslav Barać

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button