Vijesti

Priopćenje za javnost – međunarodna nogometna utakmica između reprezentacija Hrvatska i Wales

Kako bi olakšali pristup važnim informacijama za navijače reprezentacije Walesa, Policijska uprava splitsko-dalmatinska kreirala je internetsku stranicu  CroatiaWales – CROATIA – WALES (site123.me) na engleskom jeziku na kojoj su objedinjene  informacije vezane uz održavanje kvalifikacijske nogometne utakmice za EURO 2024  između nogometnih reprezentacija Hrvatske i Walesa.

Na stranici se nalaze informacije organizatora, gdje je ulaz na stadion za gostujuće navijače, brojevi telefona žurnih službi i policijskih postaja, te informacije o zakonskim odredbama kojima je određeno koja ponašanja na javnim okupljanjima su zabranjena.

Međutim u želji  da gostujućim navijačima, osim informacija vezanih uz utakmicu,  na jednom mjestu budu dostupne informacije koje će koristiti tijekom boravka u Splitu, na stranici su objavljene informacije o načinu dolaska do stadiona, mjestu gdje će biti fan zona, ali i informacije o Gradu Splitu, stadionu Poljud, te nogometnoj i navijačkoj tradiciji u Splitu.

Za vrijeme boravka gostujućih navijača, na Internetskoj stranici PU splitsko-dalmatinske postavljena je poveznica koja vodi na kreiranu stranicu, a sve kako bi gostujući navijači  mogli na što jednostavniji način dobiti kvalitetne informacije. Informaciju o kreiranoj stranici uputili smo i nogometnom savezu Walesa kako bi informirali navijače koji su odlučili doći u Split.

Pozivamo djelatnike u turističkim i ugostiteljskim objektima, ali i građane Grada Splita da ukoliko budu u prilici da gostujućim navijačima prenesu informaciju gdje mogu pronaći sve informacije o održavanju javnog okupljanja.

U želji da će boravak domaćih i gostujućih navijača na području Splita i Splitsko-dalmatinske proći u ozračju navijačkog slavlja i uživanja u nogometu, pozivamo svih da se suzdrže od bilo kakvih protupravnih ponašanja.

Također, dostavljamo Vam link na objavljeno priopćenje: OBAVIJEST: u subotu će se odigrati međunarodna nogometna utakmica kvalifikacijska nogometna utakmica EURO 2024 Hrvatska-Wales

Služba za izvještajnu analitiku i odnose  s javnošću

 

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button