Sport

Priopćenje za javnost u svezi odigravanja nogometne utakmice između HNK „Hajduk“ i FC „Tobol“

U četvrtak, 22.srpnja 2021.godine s početkom u 21 sat u Splitu, na gradskom stadionu „Poljud“ odigrati će se  nogometna utakmica 2. pretkola Europske konferencijske lige između HNK „Hajduk“ i FC „Tobol“.

Građane obavještavamo da će na dan utakmice policija ograničavati promet. Od 13,00 sati do završetka osiguranja ograničiti će se  promet na šetnici oko stadiona, a od  18,00 sati  promet će biti ograničen u ulici VIII. Mediteranskih igara na raskrižju s ulicom VII Kaštela, u ulici VIII. Mediteranskih igara kod bazena (osim vozila s propusnicom), u ulici VIII. Mediteranskih igara kod ugostiteljskog objekta „Hemingway“ (osim vozila s propusnicom), u ulici Zrinsko-frankopanskoj od raskrižja s ulicom HRM  do ulaza u Loru, te ulice Put Supavla od raskrižja s ul. Put brodarice (osim vozila HV, stanara i javnog prijevoza).Kroz ulicu VIII. Mediteranskih igara omogućit će se normalno prometovanje autobusa.

Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.

 Molimo građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i u zoni stadiona, kako bi nogometna utakmica protekla bez izgreda.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button