Sport

Priopćenje za javnost u svezi odigravanja nogometne utakmice između HNK „Hajduk“ i NK „Osijek“

U nedjelju, 25. srpnja 2021. s početkom u 21 sat u Splitu, na gradskom stadionu „Poljud“ odigrati će se  nogometna utakmica I. HNL-e između HNK „Hajduk“ i NK „Osijek“.

Građane obavještavamo da će na dan utakmice policija obavljati blokadu prometa. Od 13 sati do završetka osiguranja uspostaviti će se  blokada prometa na šetnici oko stadiona, a od  18 sati  uspostavit će se potpuna blokada prometa u ulici Poljudsko šetalište – kod ulaza na parkiralište bazena Poljud i kod ugostiteljskog objekta „Hemingway (osim vozila policije, odnosno vozila s propusnicom), te na raskrižju ulice VIII. Mediteranskih igara i ulice Sedam Kaštela (osim vozila policije, odnosno vozila s propusnicom).

Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.

Molimo građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i u zoni stadiona, kako bi nogometna utakmica protekla bez izgreda.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button