Politika

Priopćenje vijećnika HDZ-a Ante Jukića – Advent, koji Advent ?!

Priopćenje sinjskog vijećnika HDZ-a Ante Jukića s prigodnim fotografijom prenosimo izvorno i u cijelosti:

U medijima se ovih dana aktualno povela rasprava između Solina i Splita o tome gdje je bio bolji i posjećeniji Advent. Mi u Sinju s našim gradonačelnikom Mirom Buljom, ove godine nemamo taj problem.

Adventa nije ni bilo, pa smo ostali uskraćeni za gradonačelnikove performanse o „slobodnom gradu“, prijenose uživo i pokliče „Svi u Sinj“.

Građani Sinja, osim malog klizališta za djecu imali su par koncerata i doček Nove godine uz grupu Opću opasnost. Adventske kućice su bile zatvorene cijelo vrijeme i sve je izgledalo otužno, a građani Sinja nažalost zabavu su tražili u okolnim gradovima i općinama.

Iznimka su i ovaj put bili volonteri raznih gradskih udruga koji su davali svoj doprinos tom najradosnijem razdoblju u godini, no opet zbog loše organizacije gradske vlasti i gradonačelnika,  koji su poput Grincha, Sinjanima ukrali Božić – ništa se značajnije nije dogodilo.

Dapače, to je nastavak politike gradonačelnika Bulja i gradske vlasti u cijelom mandatu – koja Sinj vuče nazad na svim područjima.

Gradonačelnik Bulj je ovaj put zakazao na onom što mu je inače glavni forte – politici kruha i igara, pa ga javno pitam koji je tome razlog?!   Možda besparica u gradskom Proračunu ili skrivanje nezakonitosti oko Sinjske Ređije.

Tema Adventa samo je jedna u nizu, a u kojoj se pokazalo da Gradonačelniku nije bitan Sinj i kvaliteta života njegovih građana, nego vlastita promocija i nastojanje da sebi osigura još jedan mandat u ugodnoj saborskoj fotelji.

Vijećnik

Ante Jukić

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button