Vijesti

Prodaja napuštenih bicikala na javnoj dražbi

U utorak, 9. listopada 2018. s početkom u 10 sati, u garažnim prostorijama Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita, na adresi Hercegovačka ulica 18, Split,  (nasuprot garaže Prometa Split) održati će se usmena javna dražba nađenih i napuštenih bicikala na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Na usmenoj javnoj dražbi mogu sudjelovati svi punoljetni građani Republike Hrvatske, uz obvezno predočenje osobne iskaznice.

Usmena Javna dražba održati će se po načelu viđeno-kupljeno, bez mogućnosti naknadnih primjedbi,  a uz prethodno nadmetanje ponuditelja (sudionika na usmenoj javnoj dražbi) temeljem unaprijed određene početne cijene. Najviša ponuđena cijena je ona cijena nakon koje niti jedan drugi ponuditelj ne ponudi višu cijenu, a nakon poziva Povjerenstva za prodaju nađenih i napuštenih bicikala da to učini.

Nakon što Povjerenstvo za prodaju nađenih i napuštenih bicikala zaključi da je  ponuditelj temeljem najviše ponuđene cijene ostvario pravo na kupnju ponuđene stvari, istome će biti izdan račun za kupljenu stvar.

Plaćanje je moguće isključivo u gotovini, i to jednokratno.

Nakon izdavanja računa, kupac je dužan  kupljenu stvar odmah preuzeti u posjed i nakon završetka Javne dražbe iznijeti iz prostora Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita. Ukoliko kupac  kupljenu stvar ne preuzme odmah u posjed i nakon završetka Javne dražbe ne iznese iz prostora Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita, Policijske uprava splitsko-dalmatinska ne snosi nikakvu odgovornost za eventualni nestanak ili oštećenje kupljene stvari.

Bicikle koji će biti predmet usmene javne dražbe možete pogledati OVDJE

Povezani članci

1 Komentar

  1. Ajmo VLAJI ima ovde dobri dijelova. Zorica ajmo se opskrbiti.

    4
    1
Back to top button