Vijesti

Projekt EDWARD – Europski dan bez poginulih u prometu

Projekt Edward „Europski dan bez poginulih u prometu“ na inicijativu TISPOL-a, mreže prometnih policija država Europe, održava se i ove, četvrte godine za redom. Projekt će se održati 26. rujna 2019. godine.
Ministarstvo unutarnjih poslova, odnosno Služba za sigurnost cestovnog prometa, kao članica TISPOL-a priključuje se projektu EDWARD brojnim aktivnostima s ciljem suzbijanja najtežih prometnih prekršaja, koje se provode od 1. rujna 2019.
Više informacija možete pronaći na stranici Projekta EDWARD , a komunikacija i podrška projektu odvija se i putem društvene mreže Twitter i aktivna je od 1. rujna, a  može joj se pristupiti s web stranice Projekta EDWARD ili na #ProjectEDWARD.

Na mrežnoj stranici TISPOL-a nalazi se prisega o prihvaćanju poželjnog ponašanju sudionika u cestovnom prometu i video spot s promotivnim porukama.

Na području Republike Hrvatske prošle, 2018. godine na Europski dan bez poginulih u prometu nije bilo prometnih nesreća s poginulim osobama pa vas i ove godine pozivamo na sigurno sudjelovanje u prometu u cilju izbjegavanja najtežih posljedica!

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button