Vijesti

Projekt „Sinj kulturni Grad u prometu“

Projekt „Sinj kulturni Grad u prometu“ jedan je u nizu projekata koji se planski provode kroz nastavu u srednjoj tehničkoj i industrijskoj školi Ruđera Boškovića u Sinju. U okviru ovog projekta učenici 3. razreda iz sektora Prometa i logistike, prikupljaju korisne podatke o ponašanju vozača i pješaka kad se nalaze u zoni obilježenih pješačkih prijelaza. U ovoj fazi projekta sudjelovalo je 35 učenika raspoređenih na nekoliko lokacija u gradu. Primjetili smo da građani pokazuju interes za aktivnost učenika i da podržavaju provedbu projekta te da ih interesiraju rezultati istraživanja.

Budući da se projekt „Sinj kulturni Grad u prometu“  provodi svake godine, učenici će obaviti analizu prikupljenih podataka i usporediti ih s podacima iz prošle godine. Nadamo se da će rezultati pokazati da je Sinj i na kraju 2019. Godine „Kulturni Grad u prometu“.

Povezani članci

1 Komentar

  1. Kulturni grad u prometu? Je li ovo neka sprdačinu? Doduše, kako nam je isplanirana i dorađena prometna infrastruktura nije se ni čudit “kulturi” sinjskih vozača. Ruku na srce, nismo mi ni nešto bolji ni puno gori od ostatka ovog dijela države, ali da netko, primjerice bezobzirno ostavi svoju “kočiju” preko dva invalidska mjesta ispred Tommya, e to je šaka u oko vozačkoj kulturi!

Back to top button