Vijesti

Prometna gužva za blagdan Svih svetih

Povodom obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana uoči i na sam dan blagdana, očekuje se povećan promet vozila i kretanja građana, posebno na prilaznim cestama prema grobljima.

Na svim važnijim cestovnim pravcima, kao i prilaznim cestama prema grobljima, nalazit će se policijskih službenici i prometne ophodnje, kako bi se osiguralo nesmetano odvijanje cestovnog prometa. Na mjestima gdje zbog velikog intenziteta vozila i ljudi dođe do prometnih zastoja, policijski službenici će, ukoliko bude potrebno, obavljati i upravljanje prometom, a sve kako bi normalizirali odvijanje prometa.

Vozači se pri dolasku u blizinu groblja upućuju:

– da ne parkiraju vozila na mjestima na kojima nije dozvoljeno zaustavljanje i parkiranje;
-da ne parkiraju vozila tako da ometaju promet ili onemogućuju izlaz drugim vozilima na cestu, te smanjuju uočljivost pješaka.

Savjetujemo vozače da povećaju oprez i smanje brzinu vozila, odnosno da prilagode brzinu vozila uvjetima i stanju u prometu posebno na prilaznim pravcima grobljima gdje očekujemo i povećan intenzitet pješaka.

Građanima savjetujemo da, tamo gdje je to moguće, koriste vozila javnog prijevoza, kako bi se na taj način spriječilo stvaranje većih zastoja u prometu, te ih molimo da  poštuju smjernice i naredbe policijskih službenika, a sve u cilju neometanog odvijanja prometa i sigurnosti svih sudionika u prometu.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button