Vijesti

Prometne gužve u Sinju

U Sinju je jutros padala obilna kiša koja je u udarnim prometnim terminima dodatno povećala gužve u prometu. Ujedno je i petak dan kada se ionako povećava promet kroz naš Grad. Jutrošnju fotografiju nam je poslao čitatelj Sinjske rere u ulici Filipa Grabovca iz smjera Karakašice prema Sinju, gdje se promet otežano održava uz malu protočnost vozila. Pozivaju se vozači na oprez jer u zadnje vrijeme smo imali učestale prometne nesreće u gradu Sinju, posebno u kišnim danima.

U Hrvatskoj je jutros kiša u gotovo cijeloj zemlji. Najavljena je to promjena vremena koje će danas i u danima pred nama biti kišno i vjetrovito.

Očekuju nas i obilni pljuskovi, a stabilizacija vremena se očekuje početkom sljedećega tjedna. Na kopno će se u nedjelju vratiti noćni i jutarnji temperaturni minusi, prognozira za HRT meteorolog Zoran Vakula.

Dodaje kako, premda za doba godine nije neobično, valja spomenuti kako će sljedećih dana povremeno mjestimice padati i snijeg, i to ne samo u gorju nego vjerojatno i u nekim nizinama, osobito sjeverne Hrvatske.

 

 

Povezani članci

1 Komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button