Vijesti

Prometni kolaps u Sinju – “i zeleno svjetlo ne pomaže”

Čitatelj Sinjske rere nam je poslao slike stanja prometa u gradu Sinju. Navodi da je stanje nepodnošljivo. Posebno se to odnosi na dionici prometnice D1 – Zagrebačka, Vukovarska i Splitska ulica gdje se stvaraju velike kolone vozila.

Također može se uvidjeti koliko je mala protočnost kružnog toka jer da ima nastave i da su učenici  uključeni u promet gradom, kolaps bi bio neizbježan.

Možda se i ovaj problem s prometnim gužvama riješi postavljanjem “pametnih semafora” ispred zgrade Općine, no i dalje najveći “TRN” (kružni tok) u oku građana grada Sinja ostaje nerješen.

Povezani članci

5 Komentara

 1. Nije kriv kruzni to vec cinjenica da imamo samo jednu jedinu traku za proc sinj.

  3
  1
 2. Na jakimom guvnu nema kruznog toka pa je ipak kolona pred tim krizanjem. Naprosto jedna jedina traka kroz sinj ne moze progutat sve te aute.

  4
  1
 3. Ma kako kružni n8je kriv on je najkrivlji sićamo se kad nije bilo njega nije bilo ovako. On i njegovi pješaci su glavni krivac

  5
  1
 4. Glavni krivac su pješaci koji ko muve bez glave prolaze priko njega. Kružni tokovi su svagdi po europi, ovde triba stavit semafor za pjesake koji će ih propuštat naizmjenice da ne idu ko ovce. Nijedna se prometna na njemu nije dogodila, znaci rješenje je u redu. Pjesaci su problem.

  5
  4
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button