Vijesti

Promocija grada Sinja u sklopu Adventa u Zagrebu

U  Zagrebu 15. prosinca, u sklopu jubilarne 60. Sinjske noći i manifestacije Advent u Zagrebu, grad Sinj predstavio dio svoje tradicije na Zrinjevcu.

U sklopu Sinjske noći i manifestacije Advent u Zagrebu, u organizaciji Grada Zagreba, Grada Sinja, Kluba Sinjana Zagreb i Turističke zajednice grada Sinja, na Zrinjevcu je održana prezentacija grada Sinja.

Brojni Zagrepčani i njihovi gosti okupljeni u jednom od najljepših i najpoznatijih zagrebačkih perivoja mogli su uživati u pjesmi naše višestruko nagrađivane klape Sinj kao i studentske klape Banderija. Nakon njih uslijedio je nastup Sinjskih mažoretkinja, koje su oduševile svojim koreografijama.

Sve nazočne prigodno su medenjacima darivali Kristina Križanac, gradonačelnica grada Sinja i Monika Vrgoč, direktorica Turističke zajednice grada Sinja. Blagdanske medenjake za ovu prigodu pripremila je Ankica Župić.

Ovo gostovanje u sklopu manifestacije Sinjske noći u Zagrebu, bilo je izvrstan način promocije bogate tradicije i običaja grada Sinja i Cetinske krajine, ali i razmjene znanja i mogućnosti u obogaćivanju turističke ponude.

Monika Vrgoč

Direktorica turističkog ureda

Turistička zajednica grada Sinja

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button