Vijesti

Pronađen dokument o poništenju “Aglomeracije Sinj”

Nakon upita naših građana što se trenutno događa s “Aglomeracijom Sinj” i dokle je došao navedeni projekt, potrudili smo se i došli do službenog dokumenta u kojem je donesena Odluka o poništenju.

U točki 5. Odluke se navodi da će se novi postupak pokrenuti u roku do 6 mjeseci od dana poništenja ovog postupka. Na natječaj su se javila dva poslovna subjekta gdje je izlicitirana cijena koja je za preko 100 milijuna kuna veća od predviđene i natječaj je poništio direktor Milan Smoljo, bivši predsjednik Gradskog vijeća Grada Sinja i član NL dr. Stipislava Jadrijevića.

Odluka o poništenju:

Povezani članci

9 Komentara

 1. Smoljo je natječaj pomištio na temelju Zakona o javnoj nabavi jer dospjele ponude nisu u skladu sa tim Zakonom Republike Hrvatske. Bravo Smoljo, jedino isptavno, šta bi ti napravili da si “pustio” da ide, majko mila?!? Tko su i čiji su igrači koji su očito dogovorno napumpali ponude?

  14
  8
 2. U ime naroda neupućen si ko šta naros obično i biva. Ponude su visoke jer građevinari rade druge prije pripremljene aglomeracije pa na ovu našu šalju napunpane cijene jer ih nije briga. Da je Smoljo pripremio na vrime bilo bi i jeftinija od izvjestacenog. Pusa tebi i narodu.

  13
 3. Pa tko su ti koji pumpaju, objavi imena Kontrabas, znači kriv Smoljo a u Gradu pročelnice i dočelnici, zar one nisu trebale pripremit projekt kao “stručna služba grada” na čelu sa onom koja jest formalno na čelu grada?

  3
  2
 4. Dobro Smoljo nemoraš se branit tu po portalima. Ako ti kazes da nisi kriv, a svi drugi jesu onda mora da je tako. Živio nan ti i dr.Jadrijević i narod u čije ime govoris još puuuuno godina.

  2
  3
 5. pa jeben mu sve “pronađen”…da ste imalo ozbiljni znali bi za to ima misec dana skoro jer je dokument javan i objavljen je u Narodnim novinama JAVNO..jebem li vas nesposobne..a o tome je i u komentarima na ovoj stranici već pisano…amateri..a vi bi kao proveli natječaj bolje, a ne znate ni javni dokument naći

  3
  2
 6. daj ti pijaca man link di je objavljeno ranije da vidimo. Od 3.8. Je potpisano. Daj link negdi ili javnu objavu. Najveci natjecaj u povijesti sinja nezna niko nista. Koje narodne novine daj da vidimo. Pijaca jad.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button