Crna kronika

Provala u ljekarnu u Sinju

Donosimo u cijelosti policijski bilten za protekli tjedan na području Splitsko-dalmatinske županije.

Provala u ljekarnu

Tijekom noći 3/4. siječnja u Sinju je provaljeno u ljekarnu iz koje je otuđena kasa s novcem. Obavljen je očevid i provodi se kriminalističko istraživanje.

Razbojnička krađa

U petak, 4. siječnja  oko 19.30 sati u Solinu u kiosk je ušlo nekoliko mlađih muških osoba koje su naočigled djelatnice uzimali razne artikle bez namjere i prilaska kasi za plaćanje. Kad ih je upozorila da artikle vrate i pokušala jednog zadržati isti ju je  odgurnuo nakon čega su se udaljili. U tijeku je potraga za počiniteljima.

Sažetak u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je prijetnja, oštećenje tuđe stvari, tri teške krađe i dvije krađe. U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Izdvojeno:

Rezultati pojačanih  aktivnosti u prometu za vikend 

Na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske tijekom vikenda provedene su pojačane aktivnosti  u prometu. Evidentirano je ukupno 487 prekršaja od čega izdvajamo 45 za alkohol, 128 za prekoračenje  brzine, 106 za nekorištenje sigurnosnih pojaseva, 26 za korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilom, 13 za neregistrirano i tehnički neispravno vozilo, 2 zbog zabrane upravljanja i 1 za upravljanje vozilom prije stjecanja prava na upravljanje.

Evidentirano je trinaest prometnih nesreća od kojih su dvije s povrijeđenim osobama. Jedna osoba je teže i dvije su lakše ozlijeđene.

Povezani članci

Back to top button