Crna kronika

Provala u stan u Dugopolju

Od 9. do 19. kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u prostorije stana na području Dugopolja i otuđio razni  nakit i novac. Počinjena materijalna šteta se procjenjuje na oko 150 tisuća kuna, a policijski izvidi su u tijeku.

Sažetak u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježeno je pet prijetnji,četiri oštećenje tuđe stvari, tri  teške krađe i sedam krađa.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, tijekom protekla 24 sata zabilježeno je osam prometnih nesreća od kojih tri s materijalnom štetom. Pet  osoba je lakše ozlijeđeno.

Izdvojeno:

Sumnjiče se za krađe na štetu više osoba

Policijski službenici I. PP dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakinjom. Sumnjiči da je u srpnju i kolovozu počinila dva kaznena djela krađe  na štetu dvije osobe, državljanke Kine i Italije   kada je  dok su se  oštećene nalazile na ulici u užem centru Splita iz njihovih  torbica otuđila novčanike s dokumentima i novcem. Nadalje, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakinjom koja se sumnjiči da je u kolovozu u centru Splita od državljanke Rumunjske i  državljanke Hrvatske  na ulici u centru Splita iz njihovih torbica otuđila novčanik s dokumentima i novcem.

Zbog sumnje u počinjenje  navedenih  kaznenih djela  protiv njih će se  podnijeti  kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Razbojništvo u Splitu

Jučer je zaprimljena prijava da je 17. kolovoza u večernjim satima nepoznati počinitelj u u Splitu prišao 32-godišnjem državljaninu Njemačke i uz prijetnju oštrog predmeta od njega otuđio nekoliko stotina kuna. U tijeku su policijski izvidi.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button