Vijesti

Provedba projektnih aktivnosti Udruge Novi put – OŠ Marka Marulića u Sinju

Udruga za prevenciju i pomoć u rješavanju problema ovisnosti Novi put je od Grada Sinja dobila financijsku potporu za svoj projekt prevencije ovisnosti pod nazivom “ Mladi protiv ovisnosti (alkohol, duhan i opojne droge)“.

Unutar projektnih aktivnosti Udruga je organizirala i provela tematske aktivnosti za osnovne škole na području grada Sinja.

Tijekom mjeseca svibnja i lipnja organizirani su i provedeni ciklusi tematskih interaktivnih Powerpoint predavanja na temu ovisnosti o alkoholu i duhanu pod nazivom „Zajedno protiv ovisnosti“ i tematske nagradne radionice koje su bile namijenjene učenicima sedmih razreda Osnovne škole Marka Marulića u Sinju.

Učenici sa najviše bodova i najbolje odgovorenim pitanjima bili su nagrađeni poklon paketima školskog pribora, edukativnim tematskim brošurama, tematskim letcima i majicama Udruge Novi put.

Udruga kroz projektne aktivnosti nastoji senzibilizirati mlade za problem ovisnosti o alkoholu, duhanu i opojnim drogama te ih informirati i educirati o posljedicama na zdravlje čovjeka, obitelji i zajednice.

Udruga Novi put nastavlja provoditi ostale projektne aktivnosti prema planu i programu na području grada Sinja.

Predsjednica Udruge
Mirjana Živalj

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button