Sport

Prvo odličje na završnici Državnog Prvenstva za GK Sinj

Na Prvenstvu Hrvatske koje se ovaj vikend održalo u Nedelišću, naše gimnastičarke osvojile su ekipno 3. mjesto, iza zlatnih gimnastičarki iz Vukovara i srebrnih iz ZTD-a Hrvatski Sokol iz Zagreba. Natjecanje je do samog kraja bilo neizvjesno. Do zadnje promjene po spravama  odlučivalo se o konačnom poretku vodećih ekipa.

Borba se  odvijala u 0.8 bodova. Ovo je prvo odličje na Završnici državnog prvenstva za naš klub. Osim seniorki, pravo nastupa ostvario je naš kadet Ante Jadrijević-Cvrlje koji je u jakoj konkurenciji imao zapažen rezultat. Njemu je ovo bio prvi nastup na Državnom prvenstvu. Vjerujemo da će sljedeći put biti i bolji. Seniorsku ekipu činile su: Iva Boko, Hana Kalinić, Andrea Samardžić, Ela Kerum i Ivona Radman.

Natjecatelje su vodili treneri Radmila Kitanović Krstić i Josip Malbaša.

Povezani članci

1 Komentar

  1. Evo ga, nakon zapaženog nastupa u Banja Luci došao je još jedan vrlo značajan rezultat za sinjski sport. Važno da je ekipa na postolju a daljnjim radom i stručnošću doći će još bolji plasmasni. Treba ići na natjecanja jer tako se najbolje izgrađuje sportaš u svakom pogledu. Bravo curama i trenerima.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button