Vijesti

Punkt za cijepljenje u Gradskoj sportskoj dvorani počinje s radom

Od ponedjeljka 01. ožujka 2021. godine, punkt za cijepljenje u Gradskoj sportskoj dvorani, Ivica Glavan – Ićo, počinje s radom.

Zaključak je to s danas održanog sastanka u Gradu Sinju kojem su nazočili gradonačelnica Sinja Kristina Križanac, ravnateljica NZJZ Split dr. Željka Karin sa suradnicima, ravnatelj Doma zdravlja SDŽ dr. Marko Rađa, Načelnik Stožera CZ SDŽ Luka Brčić i županijski pročelnik Damir Gabrić, predstavnici Stožera CZ grada Sinja na čelu s načelnikom Igorom Vidalinom, te predstavnici sinjskih liječnika koji će provoditi cijepljenje dr. Anita Šimac-Rako i dr. Ante Prolić.

Obilaskom sportske dvorane konstatirano je kako ista u potpunosti zadovoljava potrebne uvjete za brzo i sigurno procjepljivanje stanovništva s područja Sinja, Hrvaca, Otoka i Dicma, a koje će obavljati 15 liječnika obiteljske medicine raspoređenih u timove, ovisno o potrebama i dostupnim količinama cjepiva.

Cijepljenje počinje u  ponedjeljak u 13:30 sati za one pacijente koje naruče liječnici obiteljske medicine i koji će o tome biti pravovremeno obaviješteni.

Grad Sinj osigurava kompletnu infrastrukturu i logistiku za početak rada cijepnog punkta u Sinju. Naime, ovo je uz Spaladium Arenu u Splitu, za sada  jedini takav punkt u Županiji ustrojen zajedničkim angažmanom gradonačelnice Sinja, sinjskih liječnika i Ispostave NZJZ Sinj, te Sinjskog Stožera CZ, s ciljem ubrzavanja cijele procedure i olakšavanja pristupa toj usluzi građanima  s ovog područja.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button