Vijesti

Radionica: Organizacija zrakoplovnih priredbi

Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo (HACZ) organizirala je 2.ožujka 2019. radionicu na temu Organizacija zrakoplovnih priredbi. Radionica je održana u prostorijama HACZ Ulica grada Vukovara 284 u vremenu od 10 do 17 sati.

Radionica, koju su vodili zrakoplovni inspektori Dario Tomašić, Natko Kulić i Mladen Budimir, bila je podijeljena u dva tematska dijela

Prvi dio bio je namijenjen je organizatorima zrakoplovnih priredbi i svim drugim osobama na koje organizacija i provedba zrakoplovne priredbe može utjecati, a sastojala se od prezentacije novog Pravilnika o zrakoplovnim priredbama te odredbi vezanih za organizaciju, upravljanje i provedbu zrakoplovnih priredbi.

Drugi dio bio je namijenjen organizatorima zrakoplovnih priredbi, a sastojao se od praktičnih vježbi koje se odnose na organizaciju, upravljanje i provedbu zrakoplovnih priredbi.

Na radionici su prisustvovala i petorica članova Zrakoplovno-tehničkog društva Sinj: Tonći Panza, Vladimir Sabljar, Stipe Živaljić, Ivan Jukić i Toni Jagnjić koji su po završetku dobili certifikate o pohađanju.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button