Vijesti

Radovi u OŠ M.Marulića u punom jeku!

Radovi na Projektu produženog boravka u Osnovnoj školi Marka Marulića su u punom jeku.

Nakon skupljenog dovoljnog broja budućih prvaša i odobrenja Županije da se formira prvi razred produženog boravka, u školi su u tijeku intezivni radovi za organiziranje materijalnih uvjeta, jer za ovu djecu je predviđeno sve novo, klupe, stolovi, interaktivne ploče, pojedinačni ormari, posuđe, pribori za jelo, kompletno uređenje prostorija, izgradnja novog boravka unutar škole… Ujedno se po planu uvodi topla voda u sve sanitarne prostorije.

V.d ravnatelj Marko Križanac navodi da je ovo projekt od izuzetne važnosti za Županiju i Grad Sinj, jer se po prvi puta na ovom prostoru uvodi produženi boravak i pruža mogućnost roditeljima da svojoj djeci pruže nadstandard kojeg produženi boravak nudi.

Sljedeće školske godine ide uređenje još učionica za produženi boravak s mogućim uređenjem kuhinje i ostalih potrebnih prostora koji su uvjet za daljnje širenje razrednih odjela u Projektu produženog boravka.

Roditelje svih prvaša s područja Grada Sinja bez obzira kojoj školi pripadaju, a čija djeca nisu dosad pristupili Projektu u produženom boravku, ravnatelj Križanac poziva da i dalje se mogu prijaviti, jer brojka djece nije zaključena i još ima prostora.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button