Sport

Ragbi klub “Sinj” danas putuje Mladosti na Krtičnjak, gdje će odigrati zaostalo 1. Kolo PH.

Nakon poduže stanke nastale uslijed epidemije COVID-a, Ragbi klub “Sinj” se vraća na ragbi terene, a zaostalo kolo donosi sraz sa aktualnim prvakom koji je u posljednjoj utakmici uspio slomiti čeličnu obranu Sinja za minimalnu pobjedu 3:7.

Našim momcima predvođenima trenerskim dvojcem Grčić-Tomić motiva za danas zasigurno neće nedostajati, jer bi pobjeda na Krtičnjaku, Sinj dovela korak bliže odigravanju finalne završnice, a pobjedom u posljednjem kolu prije prekida najavljena je dobra igra Sinja.

Trener Grčić istaknuo je kako Sinj očekuje jedna borbena utakmica u kojoj će igru diktirati skup, koji će biti ključan za pobjedu, jer se očekuje loše vremenske prilike. Mladost će zasigurno iskoristiti sjajnog Nika Jurišića da kormilari napadom te da svojom preciznom nogom vrši pritisak i pokuša steć terensku prednost.

Trener Grčić je istaknuo kako vjeruje da će Sinj svojom borbenošću nametnuti svoj ritam i dokazati da je spreman za finale PH. Sinj će svoje prilike tražiti preko stabilnog skupa, koji će omogućiti trojcu na liniji Tomić – Kovačić-Prološčić brzi protok lopte i prijenos do brzih krila. Trener Grčić je nadodao još i to kako je ovaj susret nezahvalno prognozirati i isticati favorite jer je stanka uslijed Covida ipak bila preduga, ali svakako motiva za danas neće nedostajati.

Želimo našim momcima uspješan pohod na Zagreb i da nas dovedu korak bliže finalu!

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button