Sport

Ragbi klub “Sinj” – HARK “Mladost” danas u 14h

Ove subote s početkom u 14h, na SC “Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić” u Sinju će se odigrati posljednje kolo prvenstva Hrvatske gdje će snage odmjeriti Ragbi klub “Sinj” i ekipa Mladosti iz Zagreba.

Nakon poraza od Nade, Sinj je definitivno ispao iz utrke za finalno razigravanje za prvaka Hrvatske, a ekipa Mladosti će imati zadatak u Sinju ostvariti pobjedu i zauzeti prvo mjesto koje im daje prednost domaćinstva u finalu, a na tom putu im stoji Sinj.

Momčad Mladosti predvođena Nikom Jurišićem ove sezone niže uspješne nastupe, a svakako valja istaknuti pobjedu nad aktualnim prvakom Nadom, ali svjesni su težine zadatka koji ih iščekuje u Sinju. Trener i igrač Jurišić je izjavio kako je Sinj protivnik kojeg se uvijek treba bojati te se radi o momčadi koju krasi borbenost i požrtvovnost, a Sinj je uvijek bio teška utvrda za osvojiti.

Trener Grčić je za posljednji susret najavio da će Sinj zbiti svoje redove koji su poharani ozljedama i raznim poslovnim obvezama igrača, ali je najavio jednu borbenu momčad koja će pokušati pomrsiti planove Mladosti i zatvoriti prvenstvo pobjedom, te na taj način zahvaliti vjernoj publici koja ih je bodrila kroz turbulentnu sezonu. Pozivamo sve ljubitelje ragbija da se dana, subota u 14 h zapute na Trnovaču i svojom podrškom zagriju atmosferu i daju potporu svojoj momčadi.

Povezani članci

Back to top button