Sport

Ragbi Klub “Sinj” – kadeti U-16 viceprvaci Hrvatske!

https://www.facebook.com/Ragbi-Klub-Sinj

Makarska je jučer bila domaćina završnog turnira prvenstva Hrvatske za kadete U-16.
Naime, naši mladići predvođeni trenerom Nikolom Pavlovićem u prvoj polufinalnoj utakmici odmjerili su snage sa ZRS-om (selekcija Zagrebačkih klubova), te su u jednoj dominatnoj predstavi svladali momke sa sjevera rezultatom 26:7.
U drugom polufinalu momčad Nade koja je glasila za favorita, bila je uspješnija od tvrdog i upornog domaćina Makarske, te je slavila rezultatom 27:10, te smo isčekivali dalmatinsko finale.
Finalni susret je ostvario sva očekivanja, na obje strane sijevali su potezi i igra koje se ne bi posramili ni seniori. Do kraja prvoga poluvremena vodila se tijesna bitka, a Sinj je konstantno prijetio, te se na odmor otišlo s rezultatom 12:14. Međutim, u drugom poluvremenu došlo je do ozljede kapetana Sinja Jukića, te je Sinj izgubio dominaciju u napadu i prodornost, što Nada vješto koristi i brzim polaganjima Bašića (3 zgoditka), Nada postaje neupitni prvaka Hrvatske.
Trener Pavlović je na kraju susreta čestitao momčadi Nade na osvojenoj tituli, ali i svojim momcima na borbenosti i zalaganju na terenu, te je istaknuo kako će Sinj iduće godine zasigurno dignuti pehar, budući da je ovo ulazna generacija koja je pokazala da može i hoće!
Konačni poredak finalnog turnira:
1. Nada
2. Sinj
3. Makarska rivijera
4. ZRS

banner

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button