Sport

Ragbi klub “Sinj” krenuo s pripremam za sve uzrasne kategorije

Od ponedjeljka 22. veljače ponovo je oživio  SC “Ivan Poljak Sokol i Andrija Alčić” u Sinju, naime  krenulo se  u trening sa školom ragbija i kadetima pod vodstvom trenera Efendića i Pavlovića koji su mališane uputili u prve ragbi korake, dok su kadeti uzrasta od U-10 do U-14 ponovo se razletili po terenu nakon što su punili baterije na prisilnom odmoru uzorkovanom koronom.

Moramo naglasiti kako je već prvoga dana na treningu odaziv bio vrlo dobar a s poboljšanjem vremenskih prilika očekujemo sve više novih članova u svim uzrasnim kategorijama.

Također nas veseli činjenica da imamo i cure koje su učinile svoje prve ragbi korake u školi ragbija, uz naše seniorke koje su jučer odradile svoj prvi trening pod vodstvom trenera Denića te se na  taj način reaktivirala ženska sekcija Ragbi kluba “Sinj” koja je u svom nastanku polučila niz uspjeha, sigurni smo kako će cure uskoro opet puniti vitrine i veseliti novim uspjesima.

Trenerski dvojac Grčić i Tomić su odradili prozivku za seniorsku ekipu i juniore U 18 te su ih upoznali sa planom i programom za predstojeća natjecanja, nakon čega se pristupilo povratku u trenažni proces i rad na tehnici i kondiciji. Trener Grčić je izjavio kako je zadovoljan odazivom i odrađenim prvim treningom te da je siguran kako će nam se uskoro pridružiti i neka nova lica ali i prekaljeni igrači koji su izostali zbog radnih obaveza ili saniranja ozljeda, te se nada uspješnom povratku u natjecateljsku sezonu u kojoj nas očekuje zaostalo Prvenstvo, Kup, ragbi 7, Beach rugby i ako situacija dopusti regionalna ragbi liga. Slijedom navedenog možemo reći kako nas iščekuje jedna uzbudljiva ragbi sezona, te se toplo nadamo poboljšanju epidemiološke situacije i povratku gledatelja na tribine.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button