Sport

Ragbi klub “Sinj” u punom pogonu, kreće upis novih članova!

Nakon odrađene ljetne stanke, svi uzrasti ragbi kluba “Sinj” od ovoga tjedna kreću s pripremama za predstojeću sezonu i vraćanje u trenažni proces.

Nakon što je prolšloga tjedna trenerskih dvojac Grčić-Tomić odradio prozivku i aktivno krenuo sa ubrzanim vraćanjem seniora u trenažni proces, koje očekuje povratak ligaškom natjecanju u 9 mjesecu. Uz seniore treningu i priprema su se pridružili i juniori U 18 koji odrađuju trening na terenu svakog utorka, četvrtka i petka u 20:15, kao i treninge snage u teretani.

Nakon seniora, od danas će krenuti i naše cure koje će svakog ponedjeljka i srijede s početkom u 20:15h imati treninge na SC pod vodstvom trenera Denića. Trener Denić će danas odraditi prozivku i upoznati cure s predstojećim planom priprema te klupskim obvezama.

Naša mala škola ragbija se vratila u puni pogon još prošlog tjedna, kada su treneri pozvali sve aktivne igrače na prvi trening uzrasta od U 6 do U 12 na SC “Ivan Poljak Sokol i Andrija Alčić”, a brojka od 50 polaznika govori u prilog činjenici kako su naši polaznici željni novih utakmica i zabave. Škola ragbija održava treninge u sljedećim terminima: UTO i ČET s početkom u 19:00h

Kadetići uzrasta U 14 i U 16, trenera Nikole Pavlovića također su krenuli s treninzima, a svi zainteresiran vršnjaci mogu se odazvati treningu na SC, u sljedećim terminima: UTO i ČET 19:00

Slijedom navedenog, možemo očekivati jednu živu atmosferu na SC “Ivan Poljak Sokol i Andrija Alčić”, ali i borbe za nove titule i prilike za sve naše uzraste. Još jednom pozivamo sve zainteresirane igrače i igračice svih uzrasta koji nam se žele pridružiti i okušati u ovom sportu da se jave našim trenerima u gore navedenim terminima na SC!

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button