Sport

Ragbi susret na SC “Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić”

Ove subote 9.3.2019. s početkom u 13 sati, na SC “Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić” će zavladati pravo ragbi ozračje, naime u goste nam dolaze dragi prijatelji iz Česke, RC Moutfield Ričany koji će u sklopu svojih priprema za Superligu odmjeriti snage s Ragbi klubom “Sinj” i Rugby clubom “Nada”, a utakmice će se odigrati u formatu mini turnira gdje će snage odmjeriti svako sa svakim po 40 minuta. Međunarodni ragbi turnir će u 13h otvoriti juniori Nade i Ričany-a, zatim seniori Nade i Ričany-a u 14:20, dok će domaćini s Ričanyom odigrati utakmicu u 15:15h, te s Nadom u 16h.
Ovaj već tradicionalni posjet Ričany-a je odlična uvertira pred napetu sezonu u kojoj nas isčekuje samostalan nastup Sinja u RRC ligi, Kup RH i PH u ragbiju 7, ali i odličan način da trenerski dvojac Grčić-Tomić ispitaju snagu i spremu svoje momčadi, koja će kroz ovaj turnir sa dvije vrhunske ekipe biti stavljena pod pravi pritisak i pokazati svoje mane ali i prednosti.

Pozivamo sve ljubitelje ragbija, da s prvim zrakama sunca se zapute na Trnovaču i podrže naše momke, ali i uživaju u pravom ragbi vikendu, gdje će imati priliku vidjeti svu raskoš ragbija.

Subota 9.3.2019. s početkom u 13h, SC “Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić” u Sinju.
Raspored susreta:
Juniori Nada-Ričany 13:00 h
Seniori Nada- Ričany 14:20 h
Seniori Sinj- Ričany 15:15 h
Seniori Sinj- Nada 16:00 h

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button