Vijesti

Redovna Skupština aerokluba Sinj – promjene u Nadzornome odboru

U subotu, 17.12. 2022. godine, u prostorijama na aerodromu Sinj, održana je Redovna skupština aerokluba Sinj, temeljem statutarnih odredbi vezano za donošenje Plana rada i Financijskog plana za 2023. godinu.

Dnevni red imao je tri točke i to:

  1. Plan rada i Financijski plan aerokluba Sinj za 2023. god.
  2. Izbor jednog člana Nadzornog odbora aerokluba Sinj
  3. Razno

Nakon detaljnog obrazlaganja planiranih programa te prihoda i rashoda za njihovu realizaciju, Plan rada i Financijski plan usvojeni su jednoglasno uz konstataciju da su realni i razvojni kao i da slijede od prije donesenu strategiju djelovanja kluba na temeljima stručnosti, sigurnosti, poštovanju propisa i transparentnosti sveukupnog djelovanja.

Vezano za statutarnu nadležnost Skupštine aerokluba po pitanjima izbora članova klupskih tijela,  obrazloženo je kako Romana Vidić Čipčić više ne udovoljava odredbama Statuta aerokluba vezano za članstvo u Nadzornom odboru i djelovanje u istome.

Za novog člana Nadzornog odbora, kao jedini kandidat jednoglasno je izabran Jurica Labrović.

Nadzorni odbor koji se sastoji od tri člana, odmah nakon Skupštine održao je svoju sjednicu na kojoj je za predsjednika tog klupskog tijela izabran Ivica Poljak.

Po završetku Skupštine nastavljeno je neformalno druženje na Piketu uz prigodni domjenak a zatim su članovi zajedno pratili utakmicu Hrvatska – Maroko i proslavili pobjedu naših Vatrenih.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button