Vijesti

Rekordan broj učeničkih stipendija u Sinju, potpisivanje ugovora u petak

Odlukom gradonačelnika Sinja Mira Bulja ove godine Grad Sinj dodijelit će 136 stipendija sinjskim srednjoškolcima lošijeg imovinskog stanja.
Stipendije u mjesečnom iznosu od 300 kuna, dodjeljuju se za 10 mjeseci, a bit će isplaćene u tri rate.
Riječ je, do sada, o najvećem broju stipendija koje su podijeljene ikada sinjskim učenicima. Razlog povećanja broja učeničkih stipendija s 86, koliko ih je bilo prošle godine, na 136 sadašnjih je i ispunjeno obećanje Gradonačelnika kako će podignuti cenzus sa 1.500,00 na 1.700,00 kuna.
Potpisivanje ugovora za sve učenike/ice, koji su na temelju ove Odluke ostvarili pravo na stipendiju bit će u petak u 9 sati u Gradskoj vijećnici Grada Sinja.
Učenici, odnosno njihovi roditelji/skrbnici, koji navedenog dana ne potpišu Ugovor o stipendiranju, mogu ga potpisati svakog radnog dana u zgradi gradske uprave na adresi Dragašev prolaz 24, soba br. 31, počevši od 27. prosinca 2021. godine, od 09:00 -11:00 sati i od 12:00 do 14:00 sati.
Napomena: Svi učenici/ice, dobitnici stipendija, trebaju dostaviti broj svog žiro računa (IBAN) i naziv banke kod koje je otvoren, ako ove podatke nisu dostavili uz prijavu na Natječaj za dodjelu stipendija. Rang lista u privitku:

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button